Partners

Coöperatie de Weijk werkt samen met de volgende partners:

Wij 3.0 logo Cooperatie de Weijk

Wij 3.0 is een all-round organisatie voor activering en re-integratie. Wij 3.0 biedt dagactiviteiten, toeleiding naar betaald werk en opleidingen, trainingen en jobcoaching. Het aanbod is bestemd voor een breed en divers publiek: van mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, structuur en dagritme tot mensen die van werk naar ander werk willen.

De Eijk Duurzaam werk logo Cooperatie de weijk

De Eijk Duurzaam Werk is een zelfstandige werkmaatschappij en onderdeel van De Eijk Groep en is met name werkzaam in het stedelijk onderhoud. Om in de hedendaagse economie werkzoekenden weer een kans te geven op een baan, heeft Stichting Social Firm werktrajecten ontwikkeld waaraan wij deelnemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zo bij de Eijk Duurzaam Werk ervaring opdoen en structuur in hun leven brengen, waardoor er weer plaats is voor werk en een sociaal leven. Zo helpen wij werkzoekenden de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Op deze manier ontdekken ze waar ze goed in zijn en helpen we ze om een nieuwe koers te kiezen.

De Eijk Groep logo Cooperatie de weijk

De Eijk Groep is één van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. De Eijk Groep verzorgt de inrichting, het onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n).

Buro De Eijk logo Cooperatie de weijk

Buro de Eijk is een onafhankelijk adviesbureau dat de Eijk Groep in staat stelt om in te spelen op verschillende marktontwikkelingen. Het gaat hierbij onder meer om zo efficient en doelmatig mogelijke uitvoering van het onderhoud voor publieke opdrachtgevers door middel van geïntegreerde contracten, ook wel prestatiecontracten. Ook de aansturing en verbetering op tactisch niveau horen hierbij. Denk daarbij aan het inspecteren, schouwen en rapporteren van de onderhoudstoestand van bomen, verhardingen, plantsoenen en andere typen objecten in de buitenruimte in de breedste zin van het woord!

Cedris logo Cooperatie de Weijk

Cedris is de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. De leden van Cedris zorgen voor een goede match op de arbeidsmarkt tussen werkgevers en mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt.

Partner worden?

Wil je ook partner of lid van de coöperatie worden?